נא להקליד בשורת החיפוש את הפוסט שאתם מחפשים.
חיפוש

5 דברים שלא הייתם חושבים שאפשר להכין בגריל הגז שלכם

מנגל גז

גריל גז משמש בדרך כלל להכנת המבורגרים, סטייקים ומאכלים טעימים אחרים לברביקיו. עם זאת, עם קצת יצירתיות, יש הרבה דברים שאנחנו יכולים לעשות עם הגריל הגז שלנו שאולי לא שקלנו קודם. הנה חמישה דברים שלא הייתם חושבים שתוכלו להכין בגריל הגז שלכם.

 

פיצה

רוב האנשים מקשרים פיצה עם תנורים ולא עם גריל, אבל ניתן באמת להכין פיצה עם טעם מיוחד על מנגל גז. החוכמה היא להשתמש באבן של פיצה, שסופגת ומפזרת את החום באופן שווה, ומבטיחה שהבצק יהיה פריך והתוספות מבושלות בצורה מושלמת. כדי להכין פיצה על גריל הגז, חממו מראש את הגריל לחום גבוה והניחו את אבן הפיצה על הסורגים.

רדדו את בצק הפיצה והוסיפו את התוספות, ואז העבירו בזהירות את הפיצה לאבן על הגריל. סוגרים את המכסה ונותנים לפיצה להתבשל במשך 8-10 דקות, או עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה.

 

ירקות צלויים

צליית ירקות היא דרך קלה ובריאה להוסיף טעם ומרכיבים מזינים לארוחות שלנו. בעוד שרוב האנשים צולים ירקות בתנור, אתם יכולים לעשות זאת גם על גריל הגז שלכם. כדי להכין ירקות צלויים על הגריל, חממו מראש את הגריל לחום בינוני-גבוה והניחו מחבת גריל על הסורגים.

חתכו את הירקות לחתיכות בגודל ביס, זרקו אותם עם שמן זית והתבלינים האהובים עליכם, ופזרו אותם על מחבת הגריל. סוגרים את המכסה ונותנים לירקות להתבשל במשך 10-15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים ומקורמלים.

 

פופקורן

כן, קראתם נכון – תוכלו להכין פופקורן על גריל הגז שלכם! זה אולי נשמע כמו בחירה יוצאת דופן, אבל זו למעשה דרך מהנה וקלה להכין את החטיף המטוגן בצלייה. כדי להכין פופקורן על הגריל שלנו, תצטרכו מחבת מברזל יצוק וגרעיני פופקורן. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה ומניחים את המחבת על הרשת.

מוסיפים למחבת כמה כפות שמן וחופן גרעיני פופקורן, ואז מכסים את המחבת במכסה או בנייר כסף. תנו לפופקורן להתפצפץ כמה דקות, תוך כדי טלטול של המחבת מדי פעם, עד הוא מפסיק לקפץ. הסירו את המחבת מהגריל ותבלו את הפופקורן במלח או בתבלינים האהובים עליכם.

 

לחם

לבסוף, אתם יכולים גם להכין לחם על גריל הגז. בעוד שאנשים רבים משתמשים בתנורים שלהם לאפיית לחם, צליית הלחם שלנו מעניקה לו מרקם פריך שאי אפשר להשיג בתנור. כדי להכין לחם על הגריל, חממו אותו מראש ל-450 מעלות צלזיוס, והניחו אבן אפייה או תבנית על הרשת.

עצבו את בצק הלחם שלכם לכיכר או לחמניות, ואז הניחו אותם על אבן האפייה או התבנית. סוגרים את המכסה ונותנים ללחם לאפות במשך 15-25 דקות, או עד שהוא הופך חום זהוב ומוציא צליל חלול כאשר מקישים עליו. מוציאים את הלחם מהגריל ונותנים לו להתקרר לפני שפורסים. בתאבון!

מנגל גז

אז מה היה לנו עד עכשיו?
עוד בנושא כללי
תכנון עיזבון
כיצד כתובה צוואה?

יצירת צוואה היא שלב מכריע בתכנון עיזבון המבטיח את חלוקת הנכסים שלך בהתאם לרצונך לאחר פטירתך. אמנם צוואה ניתנת